VEGAN HEALTHY “NUTELLA”

Love this recipe!! No sugar, no palm oil, just a few ingredients. So good! So healthy!

INGREDIENTS
14 Medjool dates (soaked)
4 tbsp Cocoa powder
1 tiny pinch Salt
1 ½ cups Hazelnuts, roasted
1 cup plant-based milk (cashew, almond or rice milk)

Instructions
Blend the roasted hazelnuts in a food processor until a very smooth butter form.
Add the rest of the ingredients to the food processor, and blend until its very smooth. (If you prefer a more smooth consistency, keep adding more milk.) Done 😉 It is so easy and so good! No sugar, no palm oil, just a delicious healthy chocolate creme. You can store it in a jar and refrigerate for later use. Taste perfect on toasts, pancakes or straight out of the jar.

VEGANES GESUNDES “NUTELLA”

ZUTATEN

14 Medjool-Daten (eingeweicht)

4 EL Kakaopulver

1 Prise Salz

1 ½ Tassen Haselnüsse, geröstet

1 Tasse pflanzliche Milch (Cashew-, Mandel- oder Reismilch)

ZUBEREITUNG:

Die gerösteten Haselnüsse in einer Küchenmaschine mixen, bis eine glatte Butterform entsteht. Den Rest der Zutaten hinzugeben und glattrühren. (Wär es cremiger möchte einfach mehr Milch hinzufügen).  Thats it! 😊 Es ist so einfach und so gut! Kein Zucker, kein Palmöl, nur eine leckere gesunde Schokoladencreme. Abfüllen und in einem Glas (ich verwende meiste alte Marmeladengläser) im Kühlschrank aufbewahren. Schmeckt perfekt auf Toast, Pancakes oder einfach direkt aus dem Glas. Viel Spaß beim Nachmachen.

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